Verberg menu  
Verberg menu  

Kunt u niet direct vinden wat u zoekt, of heeft u vragen, dan kunt u onze klantenservice bereiken tijdens kantooruren op telefoonnummer:
0318-623280

Adres

Art Digital / Eblocks CMS
Brieneshof 7
6715DD Ede

 Contact: 0318-623280

Multi domein webshop

Nog steeds kan een  stategische gekozen domeinnaam sterk bijdragen aan de ranking in zoekmachines.

Zoekt iemand op 'Loodgieter Ede' heeft een domeinnaam als loodgieter-ede.nl meer overeenkomst dan 'klusbedrijf-janssen.nl' en speelt dit nog steeds mee in het algoritme dat zoekmachines toepassen....

Des te betere overeenkomst gevonden wordt met de zoekopdracht, des te hoger je pagina getoond wordt in de zoekresultaten.
Uiteraard moet de pagina inhoudelijk dan ook gaan over onderwerp loodgieter ede.

 

Onze webwinkel kunnen we op categorie niveau verschillende domeinnamen koppelen, Deze categorieen zijn elk benaderbaar als bijv strakketv.nl, 5gtelefoon.nl, snelledrone.nl, magnetronshop.nl. Ook voor zoekmachines zijn dit aparte webshops, tewijl alles in een shop adminsitratie verwerkt wordt.

 

* disclaimer: alle genoemde domeinnamen zijn niet in ons beheer, slechts bedoeld ter illustratie.
Een goede overeenkomstige domeinnaam draag bij aan vindbaarheid en ranking, maar dit is slecht een onderdeel van vele punten in een algoritme waarop een zoekmachiene een webpagina beoordeeld, en is alleenstaand niet 'de'gouden sleutel' van ultieme SEO.