Verberg menu  
Verberg menu  

Kunt u niet direct vinden wat u zoekt, of heeft u vragen, dan kunt u onze klantenservice bereiken tijdens kantooruren op telefoonnummer:
0318-623280

Adres

Art Digital / Eblocks CMS
Brieneshof 7
6715DD Ede

 Contact: 0318-623280

Drukwerk

Drukwerk zonder zorgen

Wij zijn druk, u bent drukker. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom verzorgen wij het hele proces voor u, van ontwerp tot digitale aanlevering tot en met de bezorging aan huis. U hoeft alleen nog maar akkoord te geven op het ontwerp, en de rest verzorgen wij voor u.

En dat tegen zeer scherpe prijzen. Wij kunnen een uitgebreid assortiment leveren. Van visitekaarten tot stickers, van autobeletteringen tot vlaggen en banieren, pennen tot bierfiltjes. In onze webshop hebben we de meest veel bestelde artikelen gepubliceerd, echter kunnen wij ook maatwerk leveren.

De wereld van drukwerk heeft afgelopen jaren een grote vlucht genomen in mogelijkheiden, bereikbaarheid en sterk dalende prijzen. Dit alles is mede gekomen door schaalvergroting en het bieden van vaste producten / oplages. Waar een drukker een paar jaar geleden apart voor een opdracht de drukpersen moest instellen om een nieuwe serie visitekaarten te drukken, wordt dit tegenwoordig voor 100en klanten tegelijk gedaan. Verdeling van het drukwerk, bijvoorbeeld lamineren of foildruk is tegenwoordig ook zeer bereikbaar geworden, Ook wij volgen uiteraard deze prijsdaling in onze prijzen.

Wanneer wij drukwerk voorbereiden, denk aan huisstijl drukwerk, brochures, flyers, besteden wij de uitvoering uit aan onze drukwerkpartners, waarvan wij zeker weten dat naast een markconforme prijs, ook hoge kwaliteit drukwerk gewaarbord blijft.