Verberg menu  
Verberg menu  

Kunt u niet direct vinden wat u zoekt, of heeft u vragen, dan kunt u onze klantenservice bereiken tijdens kantooruren op telefoonnummer:
0318-623280

Adres

Art Digital / Eblocks CMS
Brieneshof 7
6715DD Ede

 Contact: 0318-623280

SSL beveiligde website

Iedere website beveiligd met SSL certificaat

SSLIedere website die draait op ons CSM/ecommerce systeem wordt standaard voorzien van een SSL certificaat. Hiermee biedt u een veilige website voor uw bezoekers. Een SSL beveiligde website herkend u in eerste instantie aan https://  (in plaats van http://). Moderne browsers geven voor de adresbalk ook een slot of een schild icoontje weer, als een website veilig wordt bevonden. Google hecht veel waarde aan een veilige online omgeving, en in chrome browser gaat Google nog een stapje verder, en geeft juist aan dat de website NIET VEILIG is. En deze tendens zullen ook andere browsers gaan overnemen, hetzij hier nog een stap verder in gaan.

Een SSL beveiligde website is zelfs onderdeel van Google's ranking formule, dus ook weer een + factor in uw SEO.

Waarom is een SSL certificaat zo belangrijk?

Voor kwaadwilligen is het zeer eenvoudig om mee te lezen bij een datatransfer binnen een website. Uw bezoeker vult zijn/haar gegevens in op uw website, drukt op verzenden, en kan een websniffer zeer eenvoudig het bericht onderscheppen, en meelezen wat uw bezoeker heeft ingevoerd. Wanneer de website met een SSL certificaat ingericht is, wordt alle data versleuteld met een 256 bit encryptie. Hierbij wordt bijvoorbeeld 'Dhr. P. Jansen' verstuurd als 'hasdhsdfsdf5213j12d$bsah%$*2sa', wat het voor een websniffer niet leesbaar is, en -bijna- onmogelijk is te hercoderen.

U moet beseffen dat wanneer u online klantgegevens verwerkt, dat u wettelijk verantwoordelijk bent om de privacy te waarborgen, en er alles aan moet doen om dit zo veilig mogelijk te laten verlopen. Dit geldt natuurlijk voor webwinkels, waar klantaccounts en betalingen verricht worden, maar ook wanneer u klantgegevens opvraagt via een onschuldig lijkend contactformulier wordt er privacy gevoelige data online verwerkt. In die optiek, is het niet de vraag of u een naar SSL beveilgde website overstapt, maar wanneer...

SSL certificaat zonder omkijken

Ook wij hechten veel belang aan een veilige online beleving voor uw bezoekers. Uw bezoekers worden steeds bewuster van de gevaren van internet, en het ontbreken van een SSL certificaat kan zorgen voor conversie verlies. Daarom bieden wij elke website een 256 bit SSL certificaat aan, die elk jaar verlengd wordt. Hierbij bent u verzekerd van een technisch high end encryptie.

Daarnaast zijn er nog andere SSL certificaat aanbieders die wij kunnen installeren, met diverse prijzen, garanties en validaties. Welk certificaat van welke aanbieder uw website nodig heeft, is afhankelijk van diverse factoren. Hier adviseren wij u graag persoonlijk over.