Verberg menu  
Verberg menu  

Kunt u niet direct vinden wat u zoekt, of heeft u vragen, dan kunt u onze klantenservice bereiken tijdens kantooruren op telefoonnummer:
0318-623280

Adres

Art Digital / Eblocks CMS
Brieneshof 7
6715DD Ede

 Contact: 0318-623280

Kiyoh uitgebreide koppeling

Reviews: Tevreden klanten leveren nieuwe tevreden klanten.

U kunt zo vaak vertellen hoe goed u bent en wat voor topservice u heeft, maar wanneer uw eigen klanten dat over u gaan vertellen heeft dat veel meer waarde. Uw klanten verkopen u!

Betrouwbare reviews worden als zeer beinvloedend meegenemen in het aankoop gedrag, en vertellen potentiele klanten wat ze kunnen verwachten. Dit kan het product zijn, maar ook een verleende dienst, of aftersales.

In ons webwinkel systeem hebben wij de mogelijkheid om kiyoh compleet te intergreren in uw communicatie proces. Afhankelijk van de gewenste opties, kunnen wij vol automatisch review verzoeken versturen, via kioyh, maar dat kan ook via uw eigen email adres in eigen huisstijl. De meest gebruikte optie zijn de 'dienst verlenende' reviews, zoals 'vertel uw ervaring met ons'. Het versturen van review verzoeken gebeurd vol automatsich, echter kunt u uitzonderingen maken in ons systeem dat bij een bepaalde order er geen reviewverzoek de deur uit gaat. (Als u vooraf al weet dat dit een negatieve review gaat opleveren)

Het is mogelijk om via kiyoh ook aanvullend product reviews te vragen. "Hoe bevalt uw aankoop Cube MTB Aim 29 inch?".

Bij google afgelopen jaren veel veranderd op het gebied van reviews. Bedrijfsreviews worden helaas minder prominent bij de zoekresultaten getoond, en hebben product reviews op dit moment de prominente plek in gegenomen in de organische resultaat weergaves.

Kiyoh is Nederlands grootste onafhankelijke review systeem. (onlangs over genomen door de Duitse Ekomi). Het belangrijkste is bij een onafhankelijk review platform, dat de gemaakte reviews legitiem zijn. Dus echte meningen van echte klanten. Een negatieve review is dus ook niet zomaar verwijderd (kan wel onder bepaalde voorwaarden), maar hoe hier mee om te gaan vertellen wij u graag.