Verberg menu  
Verberg menu  

Kunt u niet direct vinden wat u zoekt, of heeft u vragen, dan kunt u onze klantenservice bereiken tijdens kantooruren op telefoonnummer:
0318-623280

Adres

Art Digital / Eblocks CMS
Brieneshof 7
6715DD Ede

 Contact: 0318-623280

Spamexperts

Email die gewoon aankomt

In de strijd tegen spam, zijn de laatste jaren de eisen steeds strikter geworden waaraan een email aan moet voldoen. Onze techische instellingen en verificaties voor email, zoals DKIM en SPF en Dmarc zorgen er onder andere voor dat uw email daadwerkelijk aankomt. Wanneer u een @gmail of @hotmail emailaccount heeft, heeft u hier weinig omkijken naar, echter met een eigen @domeinnaam blijkt dit in de praktijk een aardige uitdaging te zijn om emails goed af te leveren.

Spammers werken steeds slimmer, en doen er alles aan om hun emails goed te laten keuren door de spamfilters. Dit is een oneindig kat-en muis spel in de strijd tegen spam. En dit is ook de reden dat er tegenwoordig de grote emailclients als outlook360, hotmail en Gmail strikte eisen stellen aan de binnenkomende emails. Een standaard aangeboden spamassasin spamfilter is lang niet meer voldoende om de stroom spammails tegen te gaan. Meer dan 95% van alle ontvangen emails is spam.

Spam Experts: Einde aan spam

SpamexpertsVoor de inkomende email, laten wij onze email accounts verlopen via een professionele en spamfilterdienst Spamexperts. Deze intelligente spamfilter komt met een eigen inlog console, waarbij u logs kunt nakijken en instellingen kunt aanpassen, en zorgt ervoor dat 99,5% van alle emails die binnenkomen ook daadwerkelijk gewenst zijn. Spamexperts heeft een zelflerende functionaliteit, waarbij de spamfilter steeds beter onderscheid gaat maken tussen spam en gewenste email.

Normaal betaald u voor een los spamexperts account €10,- in de maand, bij het Eblocks CMS is dit standaard inbegrepen.

Webmail

Uiteraard kunt u inloggen op uw webmail, en zo online uw email bekijken.

Kopano online mail exchange 

Wij ondersteunen ook Kopano active sync exchange
Hiermee kunnen we een privacy vriendelijk alternatief bieden voor outlook360, gmail en bieden zo naadloze synchronisatie van uw agenda's, geheel geintergreerd binnen ons cms. Hiermee weet u zeker dat uw persoonlijke data niet voor een reclameprofiel gebruikt wordt, of maar zo uitgelezen wordt door veiligheidsdiensten, en volledige controle heeft over uw accounts en diens email bestanden..