Verberg menu  
Verberg menu  

Kunt u niet direct vinden wat u zoekt, of heeft u vragen, dan kunt u onze klantenservice bereiken tijdens kantooruren op telefoonnummer:
0318-623280

Adres

Art Digital / Eblocks CMS
Brieneshof 7
6715DD Ede

 Contact: 0318-623280

Webdesign

U bent op zoek naar een website partner die meedenkt in het concept en plan van aanpak, de website kan vormgeven en blijvend kan ondersteunen? Art Digital te Ede bouwt, host en onderhoudt websites. En dat doen we al vanaf vorige eeuw. Daarnaast zorgen wij dat uw website ook beter vindbaar wordt in de zoekresultaten. Hierbij proberen wij onze klanten te betrekken, zodat het duidelijker is waar rekening mee gehouden moet worden. Geen dozen schuiven, maar met gerichte en persoonlijke aandacht. En soms met ongevraagd advies.

Wij hosten onze websites op eigen beheerde webservers. Onze klanten werken op ons eigen ontwikkelde CMS Eblocks, en kunnen hun website zelf bijhouden & aanvullen, terwijl ze geen omkijken hebben naar de techniek die erachter ligt, of te maken krijgen met technische updates. Hierbij hebben wij een sterke focus naar het ontzorgen van onze klant. Ook kunnen wij de webhosting van uw wordpress website aanbieden.

Wat kost een website?

De kosten van een website is helemaal afhankelijk van de wensen en het budget, en doelen die voor ogen zijn. Ook van belang is de inzet van de klant, wat wordt er aangeleverd, en hoe compleet is dat? Is er bruikbaar beeldmateriaal en zijn de teksten of de opzet daarvoor volledig ? Om u inzicht te geven in de kosten staan hieronder de tarief richtlijnen.

De kosten worden opgebouwd door (voornamelijk) de uren die in een project gaan zitten. Denk aan ontwerp- en uitvoeringsuren, schrijven van teksten, begeleiding en mate van persoonlijke ondersteuning die nodig is, gewenste functionaliteit en aanvullend custom made programmeerwerk, aanschaf stockfotografie of maatwerk fotografie, maar ook randzaken die erbij kunnen komen. Denk aan het maken en instellen van bepaalde accounts ter promotie of analyse van uw website of bedrijf.

Graag willen wij u een paar richtlijnen geven:
Een zeer eenvoudige opzet, denk aan een onepager, vanaf € 1500,-
Normale opzet als een informatieve website vanaf € 2.500,-
Complexe opzet denk aan een eccommerce applicatie, vanaf € 5.000,-
Wij bouwen ook custom made appplicaties, vraag een offerte aan.

Naast eenmalige kosten voor de uitvoer, zijn er ook terugkerende kosten.
Standaard website hosting en licentie maandelijks 24,-
Ecommerce website hosting en licentie maandelijks 199,-

Jaarlijks de domeinnaam verlengingen (* kosten verschilen per domeinextentie, vanaf 12,50 per jaar per domein),