Verberg menu  
Verberg menu  

Kunt u niet direct vinden wat u zoekt, of heeft u vragen, dan kunt u onze klantenservice bereiken tijdens kantooruren op telefoonnummer:
0318-623280

Adres

Art Digital / Eblocks CMS
Brieneshof 7
6715DD Ede

 Contact: 0318-623280

Domeinnaam registratie

Kies uit meer dan 650 verschillende domeinnaam extenties

U bent al bekend met domeinnamen die eindigen met  .nl  .com en .be.
Wist u ook dat u tegenwoordig keuze heeft uit meer dan 650 nieuwe domein extenties? Denk aan exotische opties als .shop, ,store of .deal of .shopping.
Wij helpen u graag met kiezen van de beste domainnamen voor uw bedrijf of online strategie.

 

Gevonden worden in zoekmachines begint met de juiste domeinnaam!

Wanneer u een website laat maken, is de meest voor de hand liggende keuze om iets als 'uwbedrijfsnaam.nl' te claimen.Maar soms het een betere keuze kan zijn is om een domeinnaam te gebruiken als 'uwproduct.nl'?

Een voorbeeld: heet uw bedrijf 'Batavus', dan zullen veel bezoekers specifiek op uw merknaam zoeken... en zou de te voeren domeinnaam 'batavus.nl' een goede keuze zijn...Echter, heeft uw bedrijf en/of en merk niet de bekendheid van deze marktleider, zou u mogelijk meer bezoekers trekken als u werkt met een domeinnnaam als 'stadsfiets.nl'. Zoekt vervolgens iemand in google op stadsfiets, dan geeft google een hoge waardering omdat de domeinnaam overeenkomt met de zoekopdracht, en komt u automatisch hoger in de zoekresultaten.

Laat ons u adviseren over de mogelijkheden, suggesties geven en deze controleren op beschikbaarheid.

Wij kunnen u bijna alle mogelijke land domeinextenties registreren (mits ze  reeds geclaimed zijn natuurlijk) Daarnaast kunnen we ook alle nieuwe gltd's voor u registreren.
Hiermee zijn de mogelijkheden zeer divers, denk aan .amsterdam, .shop, .company .support en nog velen meer. Er zijn tegenwoordig meer dan duizend extenties waar u uit kan kiezen. Oude vertrouwde extenties als. .nl, .com, maar ook exotische nieuwe als .discount en shop.

De kracht van een goede domeinnaan


SEO waarde van een goede domeinnaam

Wanneer  een zoekwoord in google overeenkomt met de de domeinnnaam EN onderliggende content ook daaraan gerelateerd is, kan een goede gerichte domeinnaam veel extra waarde toevoegen aan de SEO, en ook aan de klikrate. U zoekt een 'damesfiets. ' Bij welke website zou u eerder het vermoeden hebben dat deze biedt wat u zoekt: janssen.nl of damesfiets.nl.

Nu is het SEO effect van een gerelateerde domeinnaam een stuk minder ten opzichte van een aantal jaar geleden, echter met de juiste domeinnaam met onderliggende content werkt dit nog sterk in uw voordeel. Dit voordeel weten we succesvol toe te passen in onze crossdomein webshop techniek, waar we in feite kleine gerichte niche shops creeeren, gefocussed en geoptimaliseerd op 1 assortiment onderdeel. Tevens kunnen seo gerichte domeinnaamen gebruikt worden voor landingpages en kleine satteliet websites.

Preventief claimen

U biedt een merk, bedrijfsnaam of bepaalde dienst, mogelijk heeft u nog internationale plannen. Wees de concurrentie voor, en zorg dat u de domeinnamen op uw naam preventief claimed. De kosten van een jaarlijkse registratie wegen niet op tegen naderhand jurisch aanspraak maken op een domeinnaam die uw collega in bezit heeft, of deze naderhand moet overkopen. Zelfs wanneer u in uw recht staat een domeinnaam toe te eigenen. Het zou natuurlijk erg jammer zijn wanneer u de.nl versie van een domeinnaam heeft, en de .com of .de versie naar de website van uw concurrent verwijst.

Meerdere domeinnamen gekoppeld aan 1 website, geven geen betere seo resultaten.

U heeft 10-tallen domeinnamen, en allen verwijzen ze naar 1 website. Natuurlijk is het wel zo, dat u de vindbaarheid bevordert, wanneer mensen bijvoorbeeld met of zonder streepje intypen: auto-banden.nl autobanden.nl. of onbewust een andere extentie intypen: auto-banden.com. Bij een radio campagne is het wijsheid om rekening te houden met foute invoer van de domeinnaam.

Dezelfde website is bereikbaar onder auto-banden.nl, autobanden.nl. en auto-banden.com. Zoekmachines als Google zullen dit blijven zien dit als 1 identieke website, en zal ook maar 1 domeinnaam naar voren laten komen in de zoekresultaten. Het zal niet zo zijn dat ineens 10 varianten van uw website in de zoekresultaten zal tegen komen.