Verberg menu  
Verberg menu  

Kunt u niet direct vinden wat u zoekt, of heeft u vragen, dan kunt u onze klantenservice bereiken tijdens kantooruren op telefoonnummer:
0318-623280

Adres

Art Digital / Eblocks CMS
Brieneshof 7
6715DD Ede

 Contact: 0318-623280

Webhosting: Optimized for speed

Snelheid is een SEO & Conversie factor

De snelheid van uw website of webwinkel is van groot belang. Duurt het laden van een webpagina te lang, heb je grote kans dat uw bezoeker voortijdig afhaakt.  Pagina's die sneller laden kunnen zichtbaar tot meer conversie leiden. De factor snelheid is zelfs een onderdeel van de ranking formule in Googles paginaresultaten.

SSD harde schijven

Onze webservers zijn uitgerust met SSD harde schijven. Deze harde schrijven hebben een tot 5x snellere lees- en schrijfsnelheid, ten opzichte van standaard harde schijven. De harde schijven staan redundant opgesteld. Alles op op een schijf 1 staat, wordt realtime ook op schijf2 geplaatst. Wanneer door een technisch mankement schijf1 niet meer bereikbaar is, neemt zonder downtimevan uw website schijf 2 het over.

Cluster opzet voor optimale procesverwerking

SSLVoor het draaien van ons Eblocks CMS systeem hebben wij meerdere servers in gebruik, elk geoptimaliseerd ingericht op zijn eigen taak. Zo hanteren wij een aparte server voor het draaien van de websites, een aparte server voor het draaien van de database, en zelfs de zoekfunctionaliteit wordt afgehandeld op een eigen server. Zo kan elke proces optimaal gebruik maken van de recources die ter beschikking gesteld worden. Het dagelijkse email beheer vind ook plaats op een aparte exchange server, waardoor de mailafhandeling op de webserver webserver ontlast wordt, naast de vele werkgroep voordelen die het met zich mee brengt.

Wanneer er meer capaciteit nodig blijkt te zijn kunnen wij onze servers binnen enkele minuten upgraden. Mogelijk denkt u nu na het zien van bovenstaand schema "het zal allemaal wel, het moet gewoon werken....", en daar heeft u helemaal gelijk in. Daar zorgen wij voor.
Echter kunnen wij u verzekeren dat dit geen standaard opzet is die elders aangeboden wordt, en gericht is op een professionele high performance omgeving ....

NGINX & SSL

Met onze NGiNX configuratie, maken we gebruik van HTTP2 protocol, waarbij SSL beveiligde websites kunnen profiteren van nog meer snelheid bij het laden van pagina's. Met HTTP2 protocol kunnen bijvoorbeeld meerdere afbeeldingen gelijktijdig geladen worden, in plaats van een-voor-een. Dit kan de pagina laadtijd tot zo'n 40% verkorten, zeker bij shops met veel afbeeldingen! Uiteraard passen we ook diverse caching technieken toe, om pagina's nog sneller op het beeldscherm te krijgen..

Code en afbeeldings optimalisatie

Moderne websites worden steeds complexer, krijgen meer scripts, grotere afbeeldingen te verwerken en worden trager. Op server niveau zorgen wij voor optimale verkleining zonder verlies in kwaliteit van de afbeeldingen, zorgen dat de belangrijkste elementen als eerste geladen worden, en maken gebruik van geavanceerde caching technieken, zodat een pagina voor mens en robot optimaal snel geladen wordt. Hiermee scoren wij in google pagespeed zelfs een perfecte 100/100 score.

 

Nederlandse bodem

Onze webservers staan in Amsterdam, Nederland. Hiermee valt uw data onder de Nederlands/ Europese privacy wetten. Wij zijn geen budgethosting bedrijf, maar richten ons op het aanbieden van een goed eigen systeem, goede technische apparatuur en infrastructuur. En uiteraard goede backups.

Wij halen alles uit de kast om de performance te waarborgen. Of uw webwinkel nu 100 of 1.000.000 artikelen bevat, snelheid mag nooit een knelpunt zijn..

Email die aankomt

In de strijd tegen spam, zijn de laatste jaren de eisen steeds strikter geworden waaraan een email aan moet voldoen. Techische instellingen en verificaties voor email, zoals DKIM en SPF en Dmarc zorgen dat uw email daadwerkelijk aankomt. Een professionele en intelligente spamfilterdienst (spamexperts) zorgen ervoor dat u (voor 99,5%) alleen gewenste emails binnen krijgt.

Ondanks dat wij zeer serieus onze infrastructuur onderhouden, kunnen wij geen 100% uptime beloven. Wij beloven wel ons uiterste best te doen voor een veilige omgeving en stabiele uptime, en u de juiste ondersteuning te bieden.