Retail Design

 

Een logo, de uitstraling binnen en buiten, de kleurcombinaties, de toon van communiceren, de weergave prijsacties, de point of sale promoties, alle uitingen in een herkenbare rode lijn.
Indien doordacht en consequent uitgevoerd, maakt juist dit een keten herkenbaar en onderscheidend en in een oogopslag weet je of je een Albert Heijn, een Kruidvat of een C1000 binnenloopt.

Art Digital heeft aan vele retail projecten meegewerkt. Dit variëert van een enkel filiaal tot grote bekende winkelketens in Nederland en in het buitenland.
De werkzaamheden variëren van de opbouw van een totaal nieuw formule concepten , tot restyling van bestaande concepten. Veel van deze concepten zijn in nauwe samenwerking ontwikkeld met bedrijven als (voormalig) Projectbureau Egelie te Uden en Reklet Groep te Ede.


In samenwerking heeft Art Digital opdrachten uitgevoerd voor onder andere Plus Supermarkt, EkoPlaza Supermarkt, C1000 Supermarkt, Spar, The SoapStorie cadeauwinkels, Kwalitaria, Smulwereld, Cookers, Oriental, Asiana, Coop & Supercoop.

Ook is Art Digital, in opdracht van Reklet Group, actief in het buitenland, met name in Rusland.

Maar ook voor kleinere winkelformules , zoals Ploeger juwelier te Ede en de Biologische supermarktketen EkoPlaza ,werken wij natuurlijk ook graag.